• Посилання скопійовано

Заповнення декларації про майновий стан, якщо фізособа додатково подає два Звіти про КІК

Фізособа разом з декларацією про майновий стан і доходи подає два Звіти про КІК – за 2022 і 2023 роки. Як у цьому разі складати додатки КІК і заповнювати декларацію?

Якщо Звіт про КІК подається за два роки, 2022 та 2023 рр., то вони прикладаються до декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік. У такому разі до декларації слід подавати також два додатки КІК. Кількість поданих додатків КІК зазначається у полі «Додатки до декларації» в кінці декларації.

Якщо в додатках КІК розрахована сума до сплати (ПДФО в рядку 05 і ВЗ в рядку 06), то такі суми переносяться, відповідно, до графи 6 і графи 7 рядка 10.14 декларації.

У графі 6 рядка 10.14 розд. ІІ декларації вказується сума ПДФО, що підлягає сплаті до бюджету, із прибутку КІК відповідно до вимог пп. 170.13 ПКУ та є сумарним значенням графи 3 рядка 05 усіх додатків КІК.

У графі 7 рядка 10.14 розд. ІІ декларації вказується сума ВЗ, що підлягає сплаті до бюджету, із прибутку КІК відповідно до вимог пп. 170.13 ПКУ та є сумарним значенням графи 3 рядка 06 усіх додатків КІК. Про це сказано тут.

 

Увага!

Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER, а обговорювати їх – у найбільшій групі бухгалтерів на Facebook

Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Доступ до цієї консультації можливий лише для передплатників «Дебету-Кредиту». Якщо ви передплатник, будь ласка, авторизуйтесь.

Або оформіть передплату, вартість пакету «Мій асистент» становить лише 99 грн/міс

Передплатити

Автор: Олександр Золотухін

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі консультації рубрики «Податок на прибуток»