• Посилання скопійовано

Рахунки для сплати податків: чи зміняться з 1 січня 2020 року?

Чи зміняться з 1 січня 2020 року рахунки для сплати податків?

Так, це вже давня традиція, і цей рік не став виключенням.

На додаток Казначейство раніше пояснювало, чому з 1 січня 2020 року будуть діяти нові рахунки. Зокрема, це пов'язано з тим, що з 01.01.2020 р. при здійсненні операцій з виконання державного та місцевих бюджетів органами Казначейства буде застосовуватись План рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затверджений Наказом №1203.

Таким чином, з 01.01.2020 р. будуть введені в дію нові рахунки для зарахування податків, зборів та інших платежів, відкриті відповідно до Плану рахунків №1203.

Держказначейство наголосило, що реквізити нових рахунків з'являться після 20.12.2019 р. Але вже зараз на нашому сайті є інформація щодо цих реквізитів для всіх областей та м. Києва. Докладніше про це читайте тут.

Нагадуємо, що про нові рахунки можна буде дізнатися і в Електронному кабінеті платника податків (але лише після оновлення інформації в ньому податківцями).

Увага!

Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER, а обговорювати їх – у найбільшій групі бухгалтерів на Facebook

Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Доступ до цієї консультації можливий лише для передплатників «Дебету-Кредиту». Якщо ви передплатник, будь ласка, авторизуйтесь.

Або оформіть передплату, вартість пакету «Мій асистент» становить лише 99 грн/міс

Передплатити

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі консультації рубрики «Інші податки»