• Посилання скопійовано

Перелік звітів для подання у ТЦК та СП

Який перелік звітів з військового обліку для юридичної особи?

Для зручності узагальнимо інформацію у таблиці.

Таблиця 

№ з/п

Що подавати?

Строки

1

Складання і подання до РТЦК і СП списків громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць (додаток 6 до Порядку № 1487) (п. 34 Порядку № 1487)

Щороку до 1 грудня 

2

Надсилання до відповідних РТЦК і СП повідомлень про зміну облікових даних призовників, військовослужбовців, резервістів (п. 34 Порядку № 1487)

Щомісяця до 5 числа

3

Надсилання повідомлень про зміну облікових даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів (додаток 4 до Порядку № 1487) з дня видання наказу про (п. 34 Порядку № 1487):

1.       прийняття на роботу;

2.      звільнення з роботи, до відповідних РТЦК та СП 

У 7-денний строк

4

Направлення керівниками підприємств, РТЦК і СП для виключення з військового обліку. З дня досягнення граничного віку перебування в запасі. 

На підставі відмітки РТЦК і СП у військово-обліковому документі про виключення військовозобов’язаного та резервіста з військового обліку у відповідній графі списків персонального військового обліку робиться відмітка «Виключено з військового обліку» (п. 35 Порядку № 1487)

Протягом семи днів 

5

З дати видання наказу про призначення або звільнення (увільнення) керівників та інших осіб підприємства, відповідальних за організацію та ведення військового обліку, повідомити відповідному РТЦК і СП за формою, визначеною у додатку 1 до Порядку № 1487) (п. 13 Порядку № 1487)

У семиденний строк 

6

Приймання від призовників, військовозобов’язаних та резервістів під розписку у бланках розписок (додаток 7 до Порядку № 1487) їх військово-облікових документів для подання таких документів до відповідних РТЦК і СП з метою їх звіряння з обліковими даними (п. 34 Порядку № 1487)

За необхідності

7

Інформування РТЦК і СП про посадових осіб, підприємств, які порушують вимоги Порядку № 1487 (п. 34 Порядку № 1487)

Постійно 

8




Інформування РТЦК І СП про призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які порушують правила військового обліку, для притягнення їх до відповідальності згідно із законом (п. 34 Порядку № 1487)

Постійно

9

Взаємодія з відповідними РТЦК та СП щодо строків та способів (п. 34 Порядку № 1487):

·          звіряння даних списків персонального військового обліку;

·          внесення відповідних змін до списків;

·         оповіщення призовників, військовозобов’язаних та резервістів;

Постійно 

10

Подання відомостей про призовників, військовозобов’язаних та резервістів, персональний військовий облік яких вони ведуть (п. 34 Порядку № 1487)

На вимогу РТЦК і СП

11

Звіряння даних списків персонального військового обліку з обліковими документами відповідних РТЦК і СП, в яких вони перебувають на військовому обліку (п. 34 Порядку № 1487)

Не рідше одного разу на рік

12

Звіряння даних списків персонального військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які працюють на підприємствах, з обліковими даними документів РТЦК і СП затвердженого розпорядженням голови відповідної районної, районної у містах Києві та Севастополі держадміністрації, міського голови (п. 46 Порядку № 1487)

За графіком 

13

Особи, відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, прибувають до РТЦК і СП для проведення звіряння даних списків персонального військового обліку (копій їх військово-облікових документів) з обліковими документами РТЦК і СП (п. 46 Порядку № 1487)

За графіком

Увага!

Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER, а обговорювати їх – у найбільшій групі бухгалтерів на Facebook

Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Доступ до цієї консультації можливий лише для передплатників «Дебету-Кредиту». Якщо ви передплатник, будь ласка, авторизуйтесь.

Або оформіть передплату, вартість пакету «Мій асистент» становить лише 99 грн/міс

Передплатити

Автор: Щербина Світлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі консультації рубрики «Звітність»