• Посилання скопійовано

Протягом якого строку пальне може перебувати в пересувному акцизному складі?

Протягом якого строку пальне може перебувати в пересувному акцизному складі, якщо воно придбане для перепродажу, а пересувним акцизним складом є бензовоз стороннього\найнятого перевізника? Наприклад, пальне придбали і не встигли зразу перепродати

Такий термін встановлено для транспортних засобів, які перевозять пальне і не є акцизними складами пересувними, на які подано Заявку на переміщення пального.

Відповідно до пп. 1 розд. ІІ Порядку №188, період переміщення пального такими транспортними засобами не може перевищувати 30 календарних днів.

Конкретний період переміщення зазначають у Заявці. Тобто, такий період не можна зазначити більше 30 календарних днів. Але якщо вказаний термін сплив, а переміщення пального не завершено, потрібно подати нову Заявку, продовживши термін.

Для пересувних акцизних складів такого граничного терміну не встановлено.

Також пропонуємо до уваги нашу аналітику «Переміщення пального з одного бензовозу до іншого при оптовій торгівлі пальним», зокрема розділ «Скільки днів можна зберігати пальне в цистерні спеціалізованого транспортного засобу (бензовоза)?»

 

 

Увага!

Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER, а обговорювати їх – у найбільшій групі бухгалтерів на Facebook

Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Доступ до цієї консультації можливий лише для передплатників «Дебету-Кредиту». Якщо ви передплатник, будь ласка, авторизуйтесь.

Або оформіть передплату, вартість пакету «Мій асистент» становить лише 99 грн/міс

Передплатити

Автор: Олександр Золотухін

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі консультації рубрики «Акцизи»